Mercedes-Benz A 140 (168031): LOOPT NIET STAT./SLAAT AF

Bouwjaar: 1998

STORINGSGEHEUGEN UITGELEZEN:P 0100 hittefilm-MAF-sensor B2/5 te klein.motor loopt even stat.en slaat dan af;is daarna direct weer te starten,maar slaat weer af.op toeren blijft hij wel draaien.hittefilmsensor schoonmaken geeft geen resultaat.op het moment dat de motor afslaat geeft de snap on kast even de melding:geen communicatie(alsof ergens de spanning wegvalt)deze melding komt niet op toeren.IEMAND????

JAN.

J&S

Geplaatst door J&S (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hittefilm zit in aanzuigbuis-unit links van de motor, dit is een complete unit en kan alleen door een dealer worden gemonteerd i.v.m programmeren van nrs.

richard9681 (0), 19 jaar geleden

Wel vreemd dat de comm. even wegvalt, wat geeft de snap-on kast aan als accuspanning? Komt dit overeen met de werkelijke accuspanning, anders is de voeding van je ecu niet ok.
Wat voor luchtmassa waarde geeft de snap on kast aan in de datalijst, is die inderdaad zo laag? Wat voor injectietijd wordt aangegeven als hij net is gestart, als de MAF sensor de oorzaak is zou hij de inspuittijd zo ver moeten verkorten dat de motor zelfs afslaat, heb ik nog nooit meegemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.