Mercedes-Benz A-Klasse: krakend geluid onder lijkt wel een kapotte spiraalveer

Bouwjaar: 1998

Heb wanneer ik door een bocht rechtsaf draai 1x een knakend geluid achter dus ik had nieuwe spiraal veren gekocht achter maar hieraan ligt het niet wat mij verder opvalt is dat wanneer de auto achter op de krik staat dat je de wielen kunt bewegen
niet alleen draaien maar een speling op de draagarm weet iemand hier iets over te melden hoort dit zo of kun je er een revisie setje voor kopen bvd voor u antwoord

ruud10648

Geplaatst door ruud10648 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ruud10648 (0), 19 jaar geleden

Beste Tiny
Allereerst bedankt voor je reactie, nog een vraagje
Zijn de revisie setjes redelijk eenvoudig te vervangen of moet je allerlei
speciaal gereedschap hebben.
en wat kost zo'n revisieset ongeveer?
grts Ruud

IWvan (0) PRO, 19 jaar geleden

De speling op de draagarm is inderdaad te verhelpen door een revisie lager setje te monteren, hiervoor is verder geen speciaal gereedschap nodig.
Alleen de oorzaak is dat er water in de draagarm kan komen, dus openingen afdichten d.m.v een nieuw onderste veer schoteltje. ( de dealer heeft dit wel)

WOOLDRIKVANMILTENBURG (0) PRO, 19 jaar geleden

HET SYSTEEM IS SPREKEND CITROEN BX ACHTER, NIEUWE LAGER
IS GEMODIFICEERD, TROUWENS.

peter8758 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is een bekend euvel, wij noemen dit probleem al een baby-benz op zwenkwielen. De kosten zijn ¤40.- voor een set.(per kant)

borus (0), 18 jaar geleden

hoi hier borus ik heb waarschijnlijk dit zelfde probleem kan iemand mij mischien vertelen hoe ik hiermee te werk moet gaan moet ik de hele draag arm monteeren ? wat kom ik tegen rubers laagers als iemand dat mij kan vertelen graag een berichtje.
groet borus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.