Mercedes-Benz A-Klasse: versnellingsbak

Bouwjaar: 1998

Hello,

m'n garagist vertelde me dat ik waarschijnlijk een nieuwe versnellingsbak moet laten installeren. Ik geloof hem wel, maar aangezien er nog maar 116.000 km op de teller staan vind ik dit precies toch wel snel. Mijn auto is een semi-automaat.
Kunnen jullie me jullie mening geven?
Bedankt

maandag

Geplaatst door maandag (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

flow (0), 19 jaar geleden

Ja maar wat is dan aan de hand!

maandag (0), 19 jaar geleden

Ik heb niet veel vertrouwen in m'n auto, denk dat hij op een maandag is gemaakt. Na 45.000km waren de rol-of kogellagers of zoiets versleten, was volgens mercedes veel te snel (constructiefout), heb dus maar de helft moeten betalen. Nu zegt de garagist dat de auto zo'n geluid maakt, dat het er op wijst dat de versnellingsbak versleten is. Ik hoor nu ook wel een raar geluid, altijd als ik rij, niet als ik in een andere versnelling ga. Als hij dat zegt, zal het wel zo zijn, maar ik heb toch al versch.auto's gehad met meer kms en nog nooit nieuwe versnellingsbak nodig gehad. Daarom vind ik het toch wel raar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.