Mercedes-Benz Slk-Roadster: Lucht meter

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 230 kompressor

Geachte lezers,

Hebben hier een slk 230 staan met de volgende storing.

Lampje gaat aan,uitgelezen en heet de volgende stooring P200B en er staat bij luchtmassameter,we hebben een nieuwe geplaatst maar na een dag of 5 gaat hij weer aan,de klant zegt ook dat hij de stofzuiger 's-morgens niet meer hoort lopen.heeft iemand een idee.

vriendelijke groet,hans

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 PRO , lid sinds 19 jaar geleden

2 Reacties

gonny, 13 jaar geleden

olie in luchtinlaatsysteem, alle sensoren die hier inzitten demonteren en reinigen en slangen schoonmaken.

succes

Hans4045 PRO, 13 jaar geleden

Vorige week de slk gehad en na alles gecontroleerd te hebben zijn we bij een klep achter op het blok terecht gekomen,deze bleek voor het secundaire lucht systeem en daar kon men aan beide zijde doorblazen,dit leek me niet te kloppen dus naar de merc toe en daar een nieuwe klep gehaald die naar een zijde dicht sloeg.
Dit is nu een week geleden en noch niets meer van de klant vernomen,dus ik denk dat het nu goed is omdat hij anders er altijd meteen is als dat lampje ging branden.

Vriendelijke groet,

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.