Mercedes-Benz 300: Luchtbel in radiateur 300diesel w124

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300

Ik ben met een Mercedes 300D bezig.de motor word niet goed gekoeld.alles geprobeerd maar niks werkt.Koppakking is 100%,thermostaat vervangen,radiateur vervangen,koelsysteem gereinigd etc etc etc.Als de motor op temperatuur is hoort de radiateur ook warm te worden maar die word maar voor de helft warm.de rest is IJSKOUD.Nu word mij verteld dat er dan nog maar 1 ding kan wezen...een Luchtbel in de radiateur.Hoe krijg is deze er uit???hij doet het dus niet uit zichzelf....

sensautos

Geplaatst door sensautos (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Roger10 (0), 14 jaar geleden

Is de radiator vervangen door een nieuwe of door een gebruikte,en werkt de verwarming naar behoren?Hoe word de radiator warm ,boven,onder of links of rechts?is de viscokoppeling nog goed?Mij lijkt het of de radiator verstopt is!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.