Mercedes-Benz C-Klasse: Luidspreker linker achterdeur vervangen C200 combi

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

Hallo, uit de luidspreker in de linker achterdeur van mijn combi komt alleen maar brom. Nu wil ik de luidspreker vervangen maar weet niet hoe ik zonder de te breken het scherm kan verwijderen. Kan mij iemand vertellen hoe ik dit kan doen??

alvast vriendelijk bedankt,

Jan.

Falcon1968nl

Geplaatst door Falcon1968nl (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Timmy1984 (0), 11 jaar geleden

Hallo, je moet het kapje van het handvat eraf wippen daar zitten 2 schroeven achter , het kapje bij het slot los draaien , en voor de rest zit hij beklemt met plastic pluggen , deze kan je voorzichtig los wippen met een platte schroeven draaier zo dicht mogelijk bij de klem , succes

Falcon1968nl (0), 11 jaar geleden

Ik begrijp hieruit dat ik voor het vervangen van de luidspreker de hele (deur)-bekleding los moet maken? Is het niet te doen door alleen het roostertje van de luidspreker los te maken?

Timmy1984 (0), 11 jaar geleden

Dat klopt de hele deurbekleding moet eraf , maar dat is slechts een kwestie van minuten , het roostertje zit namelijk gesmolten aan de deurbekleding ,

Falcon1968nl (0), 11 jaar geleden

Dank je Timmy,

Ik laat je weten als het gelukt is. Weet jij toevallig welke luidsprekers er in moeten/passen?

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

origineel kopen of een luidspreker met adaperring; gewoon een losse luidspreker past niet, maar dat zie je wel als je hem eruit hebt..

Falcon1968nl (0), 11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb vandaag de beide achterste luidsprekers vervangen. Alles is goed gegaan en alle pinnetjes nog heel :-) Nu ben ik er ook achter dat de linkervoor speaker vervangen moet worden. Bedankt voor jullie advies.

Groet, Jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.