Mercedes-Benz 190: mercedes 190 loopt soms op twee cilinders.

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

mijn Mercedes 190 e bj 1991 slaat af en toe spontaan af,bij weer starten loopt hij af en toe op 2 cilinders,bij wat meer toeren loopt hij wel goed,al een hoop vervangen zoals de bougies,verdeler kap,brandstof pomp,alle filters,en dat heeft zo goed als niet geholpen,hij loopt niet duur,rookt ook niet,loopt ook niet warm,staat wel te schudden het blok dan,stinkt dan ook naar olie,maar ben er van overtuigd dat dit van de carter ontluchting is,loopt soms ook spontaan harder,toeren lopen op naar soms 2500 toeren,bij gas geven dan loopt hij weer gewoon 800 toeren,laats liep hij helemaal niet bij warme motor,heb moeten starten met remmenreiniger,toen liep hij ook weer normaal 800 toeren,alstublieft help mij,bvd Martien.

martien 123

Geplaatst door martien 123 (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 10 jaar geleden

zien op welke cilinders hij niet mee loopt bougies bezien of ze niet nat van olie zijn -vermoed klepsteel rubber verhard--- vervangen 1 1/2 u werk en klaar.
gr

willy9 (0) PRO, 10 jaar geleden

is er al iets ondernomen
gr

martien 123 (0) PRO, 10 jaar geleden

Hallo daar Willy en mede lezers,het probleem lag aan de gaskabel die te strak was gezet,er zit daar nl een elektronische schakelaar[weet niet de goede naam]die maakte geen contact meer met de gaskabelmechanisme,en mijn slang van de luchtfilter naar de kleppendeksel was helemaal vergaan,dus vandaar ook de oliegeur,hij loopt nu weer zoals vanouds,jammer dat de mercedes garage mij daar niet mee kon helpen,hun antwoord was doe er maar een nieuwe benzine pomp in dan is het wel over,maar oke het probleem is opgelost,by the way,de gaskabel is vervangen bij de dealer,hum had wel iets beters verwacht,bedankt voor het helpen en succes met jullie mooie rijdende mercedes 190,die van mij gaat zeker niet weg.gr Martien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.