Mercedes-Benz W126: Mercedes 280SE '83 Rempedaal zakt weg bij lopen van de motor

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: M110

Hey,

Ik heb hier een 280se waar het rempedaal van wegzakt als je deze in trapt als de motor loopt.
Als de motor uit staat heeft hij wel druk. Wij dachten eerst aan de hoofdremcilinder en die is dan ook al vervangen alles ook ontlucht enz. maar nog steeds zakt het pedaal bij intrappen.

Alle massa draden schoongemaakt en opgeschuurd en alle relais gecontroleerd en andere geprobeerd maar het werkt nog steeds niet. Als je de auto start gaat het ABS lampje uit als je trapt blijft hij ook uit maar zodra je gaat rijden en je trapt flink hard begint hij te branden ABS pomp lijkt mij dan.

Wie weet toevallig wat het probleem kan zijn of is het gewoon zeker weten de ABS pomp zo ja dan moet er een nieuwe op maar dat moet ik wel zeker weten aangezien de pomp nogal duur is. Of speciale manier van ontluchten ofzo?

Alvast bedankt.

CLUTCH

Geplaatst door CLUTCH (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

CLUTCH (0) PRO, 15 jaar geleden

Ben nog wat langer aan het zoeken geweest en nog een keer ontlucht enz. en toen ik de vacuum slang eraf trok kreeg ik wel opeens druk. Dus als de motor niet loopt of de vacuum slang is eraf en er dus minder kracht op het systeem wordt gezet heb ik wel druk maar zodra de motor loopt valt de druk weg. (pedaal zakt naar beneden tijdens remmen)

CLUTCH (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik ben vandaag weer bezig geweest en heb hem rondom nog een paar keer ontlucht met draaiende motor. Maar jammer genoeg geen sucses. Dus wie oh wie kan mij helpen en weet waar het probleem zit? of hoe ik het moet oplossen.

arjankempeneers (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb je geen rollenbank om te kijken wat de rem doet.

CLUTCH (0) PRO, 15 jaar geleden

Wij zelf niet maar het is niet meer nodig het is net opgelost!! De auto viel tijdens het lopen opeens stil.. dus wij alles na kijken blijkt de draad van de dynamo zijn los gedraaid door zo'n beunhaas weer erop gezet accu onder lading 15 minutjes later starten en opeeens heeft de rem weer druk. proefrijden remmen werken goed alleen ABS lampje gaat na 10 meter rijden branden en de de ABS werkt niet. Dus dat is weer een leuk klusje voor morgen.

vraagje (0), 15 jaar geleden

daarom is mischien het draadje er af gehaald om dat lampje

CLUTCH (0) PRO, 15 jaar geleden

De ABS sensors voor waren ook kapot en reeds vervangen. De auto verkeerd technish weer in top staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.