Mercedes-Benz S-Klasse: mercedes 380se uit 1981

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3800

Wie kan mij de onstekings volgorde vertellen/uitleggen,gezien van een geplaatste verdelerkap van een mercedes 380 se uit 1981. Bvb ZEER VEEL DANK.
Hebben hem opgehaald maar liep erg slecht, cylinder 4 en 8 doen niet of slecht mee. Nieuwe verdelerkap en rotor geplaatst, maar volgorde is zoek geraakt zeg maar.

harmen1976

Geplaatst door harmen1976 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

harmen1976 (0), 13 jaar geleden

Dat gaan we eens proberen,zaten ook een beetje met de plaats van cyl 1 op de kap. Maar dit ziet er erg duidelijk uit. Bedankt voor je erg snelle reactie!!!

harmen1976 (0), 13 jaar geleden

Topertje. Loopt niet meer te schudden en te bonken. Ben alleen nog niet helemaal zeker dat de bougie kabels in orde zijn. lijkt af en toe dat hij een cyl overslaat en met rijden pakt hij hem erg traag op. Maar in ieder geval bedankt!!!

harmen1976 (0), 13 jaar geleden

Nou is het eerste probleem opgelost (verkeerde volgorde ontsteking) en heb nu het volgende.
De motor komt erg slecht op toeren. dit op gas en op benzine. Uitlaat is wel wat lek,maar lijkt mij niet de oorzaak. Lijkt erop dat hij af en toe een slag mist. Heb gedacht om nieuwe bougie kabels te halen,maar daar hangt weer een prijs kaartje van 260 aan. Is d`r een makkelijke manier om ze te testen op een breuk???? Of weet iemand toevallig nog een andere oorzaak? Vanzelfsprekend zei de man waarvan ik de auto overgenomen heb,hij is goed draaiend weg gezet.Hadden alleen bougies vervangen.Waardoor probleem 1 ontstaan was. Bvd.

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

met motortester ( scoopbeelden-) is een perfekte volledige motor diagnose te stellen 1/2 u werk

harmen1976 (0), 13 jaar geleden

Dus ff een garage opzoeken en als et goed is komt het probleem naar boven drijven. Erg irritant dat ik er eerst weer een week tussenuit moet voordat ik verder kan. Maar bedankt in ieder geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.