Mercedes-Benz C-Klasse: mercedes-benz comfort sluiting ramen en koplampen in hoogte vers

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

1 van mijn eerste problemen isal opgelost en wel de in hoogte verstelbare koplampen, op de rechtsekoplamp moeten 2 paarse vacuumslangetjes zitten en bij mij was er 1 af. Dat ding is afgebroken waar dat paarse slanetje op moest. Verder ik weet nog steeds niet of op mijn elegance uit 1995 de comfortsluiting standaard is? Als mijn ramen open staan en ik de auto af wil sluiten met de afstandsbediening dan gaan alleen maar de deuren opslot maar de ramen niet, vorige week achter in mijn kofferbak naar de zekeringen gekeken en er zat geen zekering in de comfortsluiting een zekering erin gedaan toen liep hij geen stationait meer, de zekering er weer uitgedaan en hij liep weer goed. Verder vandaag van doetinchem naar eindhoven gereden de auto liep prima af en toe file maar bij aankomst in eindhoven voor het stoplicht hoorden wij een raar geluid net een hogefluittoon of pieptoon wat zou dit kunnen zijn? Temperatuur alles verder goed. Terug gereden de auto was dus weer afgekoeld toen hoorden wij dat geluid niet meer. Gr Michael.

michael7688

Geplaatst door michael7688 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

als je comfort sluiting hebt moet er naast je handgreep van je L.V portier een klein vierkant donker rood glaasje zitten dit is de ontvanger om het te laten werken moet je de sleutel vlak bij dit oog houden (paar centimeter) en de open of sluitknop gelang de ramen open of dicht staan, ingedrukt houden na ongeveer vier seconden gaan dan alle ramen en dak dicht of open.
Als er comfortsluiting op zit vanuit fabriek staat dit ook met een code op je wagenkaart deze zit vaak achter in je onderhoudsboekje een blauw opgevouwen a4 tje hier staan alle code`s en extra`s op Wij kunnen het ook in het werkplaatsinformatiesysteem zien. Bel je locale dealer eens op geef je chassisnummer door en vraag of ze willen controleren of er comfortsluiting op je wagenkaart staat.
Het fluitgeluid kan het afblazen van koelvloeistof expancietank dop zijn zit hij goed dicht??? pas op als motor heet is je kan je lelijk verbranden.

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Nic,
dit type heeft een groen en een rood lampje in de binnenspiegel .
door de afstandsbediening tijdens het sluiten van de deuren INGEDRUKT te houden , sluiten ook de ramen.
Ik ben al bezig geweest met michael7688 maar ik krijg geen reactie meer.
zie topic : http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

mvg,
Hans.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

dank je hans ging er vanuit dat ie fbs3 had niet goed gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.