Mercedes-Benz 320: Mercedes C320 bandstofpomp blijft zoemen.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 L

Hallo,

ik heb een probleem met een mercedes C320. De brandstofpomp blijft zoemen. Hij doet het al een tijdje een beetje, maar nu blijft hij echt duidelijk zoemen, en ook onder het rijden. Nou is mijn verteld dat ik de brandstofpomp moet laten vervangen maar mijn vraag is of ik daarvoor de hele tank er onderuit moet halen of dat ik daar via de achterbank bij kan komen. Ik hoop op een reactie van iemand, als je denkt dat het een ander probleem is hoor ik het natuurlijk ook graag,

Groet,

Duke

dke

Geplaatst door dke (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 320? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 11 jaar geleden

Ik denk dat het probleem in de motorregelmodule zit...de pomp doet het wel, dat is gewoon een motortje wat aangestuurd wordt.
Is de auto al eens uitgelezen?

dke (0), 11 jaar geleden

Hij is vanavond bij iemand uitgelezen en hij gaf inderdaad een foutmelding in de brandstof toevoer, hij is gereset en hij zoemt niet meer door.

Bedankt voor de informatie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 320 of stel zelf een nieuwe vraag.