Mercedes-Benz Sprinter: Mercedes Sprinter 312 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

Linkerkant stadsverlichting voor en achter werkt niet meer. Heb een draadje getrokken van de plus van rechts naar links op de achterlichten maar het bevalt me toch niet. Zekeringen zijn allemaal in orde. Dimlicht werkt wel links en rechts. Iemand dezelfde ervaring ?

CorMB

Geplaatst door CorMB (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Schakelaar.....

CorMB (0) PRO, 13 jaar geleden

Ok, dank voor het advies, kan ik hem testen/meten, of gewoon een nieuwe erin ?

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Schakelaars lubberen inwendig nogal eens uit. Zeker weten dat je ALLE zekeringen nagekeken hebt? Bij sommige zitten ook nog zekeringen onder de bestuurdersstoel.

CorMB (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat wist ik niet, zal het bekijken. Het zou wel fijn zijn als ik eens een elektrisch schema te pakken zou kunnen krijgen, heb het geprobeerd bij Mercedes maar zonder resultaat. Wordt vervolgd.

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Schema in je mailbox.

CorMB (0) PRO, 13 jaar geleden

Zekeringen onder stoel waren in orde. Nog vergeten te vermelden dat parkeerlicht ook niet werkt, niet links en niet rechts.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.