Mercedes-Benz 312: Mercedes sprinter rookt en motor trilt

Brandstof: Diesel

Hallo iedereen, ik was gisteren onderweg op snelweg naar belgie met een mercedes sprinter 312 toen er opeens veel rook uit de uitlaat kwam. Ik heb hem gelijk aan de kant gezet en heb gezien dat er water lekte van de koelvloeistof. Daarna toen ik hem weer starte trilde de motor, lijkt dat een cilinder niet werkte en als ik gas geef komt er veel rook uit. Anwb is gekomen en zei vertelde dat een cilinder niet werkt. De auto heeft ook een tijdje stil gestaan misschien dat het daardoor komt.

Weet iemand waar het aan kan liggen voordat ik aan de clinder/zuigers begin? Misschien een van de verstuivers, want bij 1 zit bij de leiding olie erop misschien dat deze verstuiver defect is?

patronna

Geplaatst door patronna (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

denk dat de cilinderkoppakking doorgeslagen is

Roger10 (0), 15 jaar geleden

Van welk bouwjaar is deze sprinter aub?

patronna (0), 15 jaar geleden

Hij is van bouwjaar 01-97.

Roger10 (0), 15 jaar geleden

Ik hoop echt voor u dat de cilinderkop niet gescheurd is!

patronna (0), 15 jaar geleden

Het gebeurder opeens op de snelweg ik zag rook en ik ruikte ook gelijk een brandlucht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.