Mercedes-Benz A-Klasse: Mercedes W168 170CDI Diesel Geen vermogen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

komt geregeld voor (niet constant) dat deze auto géén vermogen meer heeft. Toeren gaan niet boven de 3000 en snelheid niet boven 120km/h. Bij vol intrappen van gaspedaal tijdens rijden op bijvoorbeeld snelweg gaan de lampjes EPC en het motorlampje branden. Bij loslaten gaspedaal gaan lampjes weer uit. Het boekje geeft hier niet echt duidelijkheid over. Dit zegt bij EPC dat er iets met het inspuitsysteem niet in orde is. Bij het motorlampje staat deze zelfde melding ook, maar ook nog andere meldingen.

Iemand ervaring hiermee en hoe op te lossen?

Bvd.

viciousman

Geplaatst door viciousman (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Laten uitlezen bij de dealer. Indien geen codes aanwezig dan proefrit maken en zorgen dat de lampjes weer gaan branden en dan uitlezen.
Dat scheelt een hoop zoekwerk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.