Mercedes-Benz Clk: mijn automaat doet ineens niets meer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 240

hallo,

Ik zit hier met een onverwachte probleem,rijd twee dagen met m'n nieuwe wagen en mijn automaat wil inneens niets meer doen rijd niet vooruit als achteruit,ben naar enkele garagisten geweest en de ene zegt electrische probleem en de andere meganisch(boite) ik ben genwoon ten einde raad kan me iemand me waardevol tips geven??


Alvast bedankt

benomar

Geplaatst door benomar (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

uit laten lezen, dan weet je wat er aan de bak mankeert, maar 2dagen.... dat is toch gewoon garantie? of werkt dat in belgie anders?

gr

Peco Power

benomar (0), 14 jaar geleden

hallo Peco,

het is eigenlijk zo dat ik de verkoper niet meer kan bereiken en nu zit ik hiermee en zou het graag willen oplossen zonder al te grote kosten.
Ik ga het straks laten uitlezen en hopelijk weet ik dan meer.

mvg

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

particulier gekocht? toch even volhouden. uitlezen zal in elk geval uitsluitsel geven over de oorzaak, electrisch of mechanisch

gr

Peco power

benomar (0), 14 jaar geleden

hey peco,

Ik heb hem op twee verschillende plaatsen laten uitlezen en het is toch het boite dat omzeep is.
jaahh,slechten tijd!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.