Mercedes-Benz Mb100: Mijn mb100 wordt te warm boven de 80km p/u

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

wie owie kan mij helpen

Zolang ik met mijn mb100 max 80km p/u rijd blijft mijn temperatuur netjes hangen op de 80 graden, wil ik de snelweg op dan wordt het bij 100km p/u rond de 90 tot 100 graden en alles wat ik nog harder wil wordt ie ook warmer. Als ik de snelweg weer afgaat dan duurt het max een km of anderhalf voor ie weer op 80graden staat. Nu heb ik de thermostaat eruit gehaald omdat deze problemen gaf, na het aanschaffen en monteren van de nieuwe thermostaat ging de temperatuur meteen omhoog, jammer genoeg, dus maar weer dat ding eruit gehaald en nu blijft de temp. dus weer netjes 80 graden tot aan de 80km p/u, en ga ik harder dan gaat de temperatuur ook weer mee.. Ben al bij de mercedes garage geweest maar die konden mij niet helpen, denk pas dat die vertellen wat het is als de portomonee open gaat.
Heb het helaas nog nergens terug kunnen vindne, maar ik zou met die bak toch echt 130 moeten kunnen rijden zonder problemen...
Rico

Rico71

Geplaatst door Rico71 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz MB 100? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

dit lijkt verdacht veel op een verstopte radiateur,of waterpomp die niet goed meer is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz MB 100 of stel zelf een nieuwe vraag.