Mercedes-Benz Sprinter 2012: Motorstoring

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Hallo,
Ik heb een mercedes sprinter 316 cDi BJ2012 omgebouwd tot mobilhome en heb regelmatig een sporadische motorfout. Hierbij gaat tijdens het rijden het motorlampje oranje knipperen en gaat de motor in noodloop (vermogen beperking). De garage (Mercedes dealer) heeft al vele analyses gedaan maar vind geen oorzaak.
Nu heb ik 3 weken in Ierland en Schotland rondgetrokken en is mij opgevallen dat dit enkel voorkomt als ik een tijdje op de autosnelweg aan constante snelheid en vermogen rij. In 3 weken kleine wegen, bergop en bergaf heb ik niets gehad. Ik kom op de autosnelweg en na een uurtje heeft hij dit terug.
Ik heb op verschillende fora al gezien dat ik hiermee niet alleen ben, maar nog nergens een echte oorzaak gezien. heeft iemand hier ervaring mee?
Alvast bedankt voor jullie feedback.

Wim (Dendermonde)

Geplaatst door Wim (Dendermonde) (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.