Mercedes-Benz Sprinter 2005: Verlichting aan 1 kant uitgevallen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 611.981/983, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 80

Hoi ik heb een probleem met de verlichting aan de rechter achterkant. Geen van de lampjes werkt meer aan die kant. De lampjes en de fitting zijn nog wel goed (getest aan de andere kant). Volgens mij werken de lampjes aan de achterkant, links en rechts, op dezelfde zekering. Dus dan zou dat het ook niet zijn, aangezien links wel gewoon werkt.

Het probleem is ontstaan nadat mijn vriend wilde kijken of er stroom opstond. Dus ik verwacht dat er kortsluiting is geweest.

Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

Alvast bedankt!

Miss26

Geplaatst door Miss26 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Miss26 (0), 1 jaar geleden

Knipperlicht werkt nu in 1x wel weer. Normaal licht nog niet.

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Zekeringen wel heel ?
Anders even de min accuklem los nemen en even los laten.
Misschien reset het systeem zich.
Maar waarom moest hij weten of er spanning op staat is er iets aangepast ?

PeterK011 (10), 1 jaar geleden

Links en rechts (stadslicht) zijn apart gezekerd . Dus achterlamp 5W rechts en voorste lampje W5W rechts zijn samen gezekerd

Miss26 (0), 1 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. De zekering van rechts voor was idd kapot (maar de voorlamp deed het wel). Het gewone achter licht doet het nu weer! Alleen het achteruitrijlampje aan de rechter kant doet het nog niet. Heb alle zekeringen gecontroleerd en die zijn verder goed.

Enig idee waar dat aan zou kunnen liggen?

Miss26 (0), 1 jaar geleden

Zal morgen ook nog even de accuklem los halen.

kaleido 1 (1620) PRO, 1 jaar geleden

Zitten er 2 achteruitrijlampen op ? Dan zal er maar 1 van branden .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.