Mercedes-Benz C-Klasse: motorstoringslampje weet het niet meer

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2liter kompressor

motorStoringslampje gaat na 2 dagen branden na uitlezen en wissen Storingscodes zijn:

49 Lambda voor kat massasluiting.

29 Mengseladaptie additief te mager bij deellast.

enig idee?


er zit olie op de stekker van de nokkenas versteller maar hoe ga ik dat dan oplossen san als het via de bedrading naar de computer word geleid dan??? want hij heeft ook al 164000 gelopen dus de intervallen van de lambdasondes is al verstreken ding is van me pa maar wil het graag oplossen zonder er voor 7 meiers sensoren in te douwen.

Dennisddbn

Geplaatst door Dennisddbn (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat bedoel je te zeggen met "hij heeft ook al 164000 gelopen dus de intervallen van de lambdasondes is al verstreken"?

Dennisddbn (0) PRO, 14 jaar geleden

de interval voor lambdasondes voor mercedes is 160000km maar heb ze doorgemetemn en blijven wel binnen hun waardes maar tis denk te makkelijk om te zeggen dat die lambdasondes moeten worden vervangen ik denk dat dat het niet is wil ze wel vervangen maar is het dan verholpen tis beetje vage storing

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Dennis: het is niet handig om 2 maal dezelfde vraag te stellen. De beantwoorders kunnen dan niet zien wat er in de 1e vraag al aan raadgevingen zijn geplaatst.
Daarom deze gesloten en verder gaan met de 1e topic. http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.