Mercedes-Benz Cls-Klasse: Navigatie Comand is de weg kwijt.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3500

Beste lezer, het Comand navigatiesysteem van mijn MB CLS 350 bj 2005 is de weg kwijt. Als ik een adres invoer begint het systeem op een bepaalde route en leidt een eigen leventje. Allerlei wegen en afslagen worden benoemd, (meestal van een rit naar Ziggo dome, die ik eerder ingevoerd heb) behalve de route/weg waar ik mij bevind en waar ik heen wil. Wie weet raad ?

gaucho

Geplaatst door gaucho (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Waarschijnlijk is de GPS antenne defect. Afhankelijk van het systeem wat je hebt kan je het aantal sattelieten opvragen. Staat dit aantal op 0 terwijl de auto in de buitenlucht staat, dan is de GPS antenne aan vervanging toe.

gaucho (0), 8 jaar geleden

GPS antenne was inderdaad kapot, schijnt een veelvoorkomend probleem te zijn bij deze auto. Nieuwe antenne erop laten zetten en alles werkt weer goed. Hiermee sluit ik deze topic af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.