Mercedes-Benz CLA-klasse 2016: Onderhoud terugstellen

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 90

Hallo , ik heb een cla en op het dashbord komt de vermelding op dat onderhoud b moet worden gedaan . Omdat ik verlopig weinig tijd heb wou ik het van het dashbord al verwijderen .Blijkbaar doe ik iets niet juist , ik heb er bij elke onderhoudsbeurt wel problemen mee om het te verwijderen , maar iedere keer lukt het wel na een hele poos proberen .Nu lukt het langs geen kanten , ik weet echter niet hoe dat mogelijk is , maar deze auto is de enige waar ik steeds last mee heb om dat in orde te krijgen .
Ik steek de sleutel in het contact en zet het op stand 1 , met de pijltjes op het stuur roep ik dan SERVICE op , dan ga ik naar ASSYST PLUS . Dan druk ik de knop OK in samen met het groene telefoontje gelijktijdig , maar geen gevolg . Wat doe ik toch verkeerd ? Is er dan geen simpeler manier om dat in orde te krijgen , of hebben die techniekers bij mercedes allemaal zoveel geduld .
groeten Jan

Dalemans

Geplaatst door Dalemans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLA-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (260), 6 maanden geleden

Ik vind deze vraag echt heel erg.
Wellicht wil iemand anders het antwoord wèl geven en anders is Youtube je vriend.

Mijn mening: dat is speciaal gedaan om mensen zoals jou af te houden van domme acties.
Want je doet het blijkbaar altijd al zo, als ik het zo lees.
Een onderhoud interval reset wordt gedaan door de monteur nadat hij de onderhoudsbeurt volledig heeft uitgevoerd, daar heb je als klant niets mee van doen.

(En ik bedoel dit beslist niet beledigend naar jou toe, mijn antwoord is op de inhoud van je vraag.)

Dalemans (0), 5 maanden geleden

Heino4267 , geen probleem , ik heb het gevonden en sorry vriend domme acties doe ik nooit , maar ik moest een week wachten op de filters omdat ik er een aantal dagen van tussen uit ging . Dus deze domme jongen heeft nu en volledig onderhoud kunne doen , maar toch bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLA-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.