Mercedes-Benz 300: ontluchten remmen

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 107

hallo,

veranderde de achterste remklauwen (zuigers zaten vast), vervolgens stak ik een nieuwe hoofremcilinder (slechts 2 aansluitingen) Ik ontluchtte de hoofremcilinder (geeft krachtige druk bij indrukken rempedaal) maar ik slaag er niet in om remvloeistof te krijgen bij achterste remklauw, ook andere zijde lukt niet...wel veel luchtbellen maar geen vloeistof. De wagen is voorzien van ABS...moet ik soms daar eerst ontluchten?
Bedankt bij voorbaat voor de professionele raad. Het is een 300 SL (6cyl benzine)
toyken

toyken

Geplaatst door toyken (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kazan (0), 15 jaar geleden

is het lastafhankelijk remregelvetiel nog intakt,stangen los, vastgeroest? anders eens een keer trachten langs de ontluchtingsnippel het remsysteem te vullen met bv een gewoon oliespuitje gevuld met remvloeistof

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

ABS pomp krijg je als particulier bijna niet ontlucht, hiervoor heb je een speciaal pulserend ontluchtingsapparaat nodig. Ook kan het zijn dat via de testkast de pomp aangestuurd wordt tijdens het ontluchten, zodat hij dan zichzelf ontlucht.

Dit wordt helaas een gevalletje garage, ga hier niet verder mee lopen knoeien. Het is niet alleen je eigen veiligheid, maar ook die van een ander.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.