Mercedes-Benz c 220 diesel: orginele kilometerstand achter halen.

Bouwjaar: 1997

Is er een manier om achter de orginele kilometerstand te komen van een mercedes behalve dan de nationale autopas?Weet dat er bij BMW een trucje voor is door geloof ik de dagteller toets en klok toets vast te houden, dan contact aan en als de tellers van de toeren/kilometers/temperatuur synchroom bewegen dan is er niet met de kilometerstand gerommeld.Zou mooi zijn als zoiets ook met een MB kon,aangezien er zoveel zijn met teruggedraaide teller.Met vriendelijke groet,
yal

yal

Geplaatst door yal (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

svengc (0), 20 jaar geleden

Heel simpel: Kijk in het onderhoudsboekje naar de km-standen, eventueel vorige eigenaar bellen. Geen boekjes: niet kopen.

svengc (0), 20 jaar geleden

Heel simpel: Kijk in het onderhoudsboekje naar de km-standen, eventueel vorige eigenaar bellen. Geen boekjes: niet kopen.

yal (0), 20 jaar geleden

Heb wel eens een dealer een boekje af zien stempelen voor een bekende, en er werd niet nagegaan in de computer of met rekeningen of het onderhoud wel gedaan is.Dus die boekjes die vertrouw ik niet 100%.

aupers (0) PRO, 20 jaar geleden

Gebeurt helaas veel. Alleen een sluitende NAP of nabellen bij dealer is sluitend.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.