Mercedes-Benz E 320 CDI: P2510 E320 cdi

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Vermogen (kw): 165

Het gaat om een E 320 cdi uit 2007 V6 w211 model auto is binnen gekomen met motor storingslampje auto uitgelezen kreeg ik de melding p2510 laadruksteller dus is de turbo actuator van hella turbo gecontroleerd of hij niet vast zat dat was het geval niet hij was goed gangbaar een gereviseerde actuator gemonteerd nog steeds de zelfs storing een nieuwe actuator gemonteerd nog geen resultaat daarna heb ik er een complete gereviseerde turbo met actuator op gemonteerd en nog steeds geen resultaat heeft iemand Mischien ervaring hier mee mvg joost

MercedesBenzcdi

Geplaatst door MercedesBenzcdi PRO , lid sinds 4 jaar geleden

2 Reacties

MB PRO, 4 jaar geleden

Wij hebben ook ooit storing op de turboactuator gehad en toen lag het aan de inlaatkanaal afsluitmotor.

jarnovaartjes PRO, 4 jaar geleden

Klopt kan zitten en gaan ook vaak stuk door indringen olie en gasolie . zit onder turbo als je hier de stekker afhaalt gaat hij niet meer in noodloop, zijn al div. malen gemodificeerd door MB.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.