Mercedes-Benz mercedes w126 500se: pas gekocht

Bouwjaar: 1981

Hoi mensen ik heb vandaag een mercedes w126 gekocht een 8 pitter opzich een super auto maar er zijn een paar kleine probleempjes me eerste probleem waar ik me aan erger is dat de centrale deurvergrendeling het niet ik hoor niks klikken met op slot draaien en open draaien heeft iemand hier mischien verstand van? probleem 2 me dashbord verlichting det het ook niet het is iritant als ik in het donker moet rijden je kan niet zien hoe hard je rijd en je gaat al veelste snel zonder dat je het weet en weet iemand mischien waar ik lpg kan laten inbouwen? zo en nu me laaste vraag is er ook een mercedes sloperij in de buurt van Dordrecht? alvast bedankt voor jullie hulp

HuGoBoSs

Geplaatst door HuGoBoSs (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo.. ik begrijp dat we hier over een oltimer praten ik kan je bij deze een goed adres geven neem eens contakt op met de firma vogels dat is een groote lpg inporteur in zon&breugel tell,0499473229.. deze mensen zijn hier goed thuis mee.. zelf betrek ik hier ook al mijn lpg onderdelen. ze zijn ook niet duur,(eerste hand) en nemen alle tijd voor je,

veel sucses.

paul,

Mark175 (0), 19 jaar geleden

de centrale deurvergrendeling werkt op lucht....die is dus ergens lek waardoor hij niet meer werkt normaal is er dan een cylindertje in de deur lek. probleem 2 is het regelaartje in het dashboard(klokkenhuis) pak t draaiknopje vast en draai hem maar es vele malen heen en weer(niet het knopje van je dagteller) goede kans dat hij weer begint met werken......groetjes Mark

HuGoBoSs (0), 19 jaar geleden

ja idd mark me verlichting doet het weer niet echt helder maar beter dan niks waar id de klokkenhuis? maar mark geen 1 deur werk klopt dat meestal als 1 cilinder lek is moeten de andere deuren tog gewoon werken? en waar zit het pompje voor het lucht achterin me kofferbak tog? bij me reserve wiel of niet daar zit wel iets met lucht slangetjes enzo? hoe kan ik het probleem het makelijkst vinden? auto is natuurlijk 24 jaar oud mischien zijn de slangetjes wel porues geworden ofzo of het pompje is kapot ik zag een beetje vocht op het pompje kan dat hier me temaken hebben?

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, als de commandoschuif lek is dan gaat geen enkele deur opslot (controleer ook meteen de tankklep en kofferdeksel).
Gaan een paar deur enigszins langzaam opslot moet je het probleem verder naar achter zoeken. En dat pompje = volgens mij gewoon een vacuum resevoir, en vocht is daar niet je grootste vijand. Overigens moet ik wel opmerken dat LPG de ondergang van je motor gaat betekenen (afgezien van enkele 4 cilinders doet Mercedes het behoorlijk slecht op LPG! En ik heb je velen voor zien gaan.)

HuGoBoSs (0), 19 jaar geleden

idd geen 1 deur gaat op slot denk ook dat het de commandoschuif is maar waar zit die ik heb er totaal geen verstand van plurkje als je me wat uit leg kan geven ben ik je erg dankbaar alvast bedankt voor je hulp

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

De commandoschuif bevind zich in de bestuurders portier in directe verbinding met de slotunit. Het is als ik me niet vergis een aluminium huis(je) met aan de onderzijde drie vacuum aansluitingen naast elkaar. Schrijf het MB nummer op en ga daarmee naar een dealer (of iemand anders die dergelijke zaken nieuw kan leveren) zou niet echt een probleem moeten zijn. Ondanks het kleine formaat is het geloof ik niet echt goedkoop (maar gaat wel dertig jaar mee!)
Succes

Mark175 (0), 19 jaar geleden

Owja al mijn mercedesen liepen superfijn op lpg.....inclusief de 6 en de 8 cylinders let wel op de goede verdamper!!! zuipen doen ze wel verschrikkelijk

HuGoBoSs (0), 19 jaar geleden

ik durf die deur er niet uit te halen ik laat hem lekke zo zitten of laat het door iemand anders maken meestal is het zo bij mijn als ik iets uit elkaar haal krijg ik het niet in elkaar of het is kapoter Mark T Mijn 500se rijd 1op 5,5 6 op de snel weg dat is inderdaad niet zuinig

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Je moet je deur er ook niet uithalen!! Slechts de binnenbekleding verwijderen. Maar als ik dit allemaal zo hoor kun je inderdaad beter door iemand anders laten doen.
En de reden dat jullie niet zuinig rijden op LPG is vanwege het hoge CO gehalte, stel je dit 'beter'af dan merk je pas hoe beroerd deze motoren lopen. Eigenlijk ben ik altijd enigszins verbaasd dat mensen die vaak minder dan 15.000 km/jaar rijden een dure LPG installatie laten inbouwen, om de haverklap moeten tanken, veel meer motor technische reparaties, daarnaast aanpassingen aan het onderstel om het extra gewicht te kunnen torsen uitvoeren. En dan verbaasd zijn dat het allemaal niet zo ideaal is als de LPG inbouwer het allemaal voorstelde!
Mensen, zolang je LPG niet 'geregeld injecteerd' dien je erop te koken en niet te rijden! Tot slot; in principe is je auto ook nog eens onverkoopbaar geworden, zelfs als je de hele bende eruit sloopt (de schade blijft altijd zichtbaar).

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat een hoop **zin. Om zo'n ding goed op gas te laten lopen moet je wel willen investeren in een fatsoenlijk gassysteem. Daar zit meestal de pijn, de meesten willen zo'n orgel voor weinig goed op gas hebben en dat bestaat niet. En dergelijke auto's zijn juist meer waard als ze belastingvrij zijn en op gas lopen. De vraagprijs voor een gemiddelde amerikaan ligt tussen de 5 en 10.000 euro. Zoveel hebben die dingen vroeger in de States nog niet eens gekost.

HuGoBoSs (0), 19 jaar geleden

Hmzzz wie moet ik nou geloven :s

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hakeem.. noem jij eens een goed lpg systeem dan..!! of noem een paar slechte systemen..? zijn die er wel....????????.

hugo je hebt geluk met deze auto,,, wat betreft de lpg,install, kun je het mooi simpel houden..!! en hoeft echt niet duur te zijn..!! ( necam maakt niks voor deze auto meer ) viale ook niet meer..) AG, ook niks )( landi ook niet ) ( dus kom je bij o.m.v.l ) uit die maken veel voor oltimers.. of stellen voor jou auto een systeem samen ( met goedkeur ) je weet het adres.. die gaf ik je..!!

paul,

HuGoBoSs (0), 19 jaar geleden

p.kelder volgens mijn heb ik geen adres gehad van je zou je hem mischien nog een keer willen geven?
alvast bedankt

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, klopt sorry ik had al eens eerder iemand aan dit adres geholpen vandaar,het is de firma vogels,autogas ( tevens ) importeur van omvl, ze zitten in zon&breugel ekkersrijt 3016, tel,0499473229. zij hebben voor jou auto een lpg,install, en koop je het uit de eerste hand ( nooit te duur )( dit mag je best weten..! ik kocht daar laatst ook een install,voor een audi,,2.3 geheel compleet benz,start,( zonder inbouw want dat doe ik dan zelf ) met tank. voor 600,ex...!! kan niet zeggen dat dat duur is...?

sucses,

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.