Mercedes-Benz Vito: probleem centrale vergrendeling voorste deuren 108 cdi 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108cdi

ik heb een probleem met een mercedes benz vito 2003 juli 108cdi

sinds een paar dagen doet de centrale deurvergrending van de voorste 2 deuren het niet meer. Nu zoek ik de uitleg kleurcodes om te kijken of de schakelspanningen aanwezig zijn of waar het probleem evt in kan zitten.
Men heeft mij verteld dat het vaak breuken zijn in de portieren maar ik het de bedrading vervangen en het probleem blijft bestaan. Heeft iemand ervaring met deze kwaal en wie kan mij de uitleg van de kleurcodes geven
blauw/rood
groen/zwart
2x zwart
2x geelzwart
graag hoor ik van iemand die me verder kan helpen.

groeten M.Laauwen

mlaauwen

Geplaatst door mlaauwen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

je kan het beste schema`s opvragen er zitten namelijk diverse microswitches in sloten en stelmotoren alles wordt dan een stuk duidelijker. de meest voorkomende problemen zijn ; draadbreuk in de deur/stijl doorvoeren, stelmotoren en schuifdeur contacten het systeem is met TWEE zekeringen afgezekerd zie handleiding zekering overzicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.