Mercedes-Benz 0: R320 cdi stottert bij flink geven boven 1500 toeren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320 CDi

Ik heb een R 320 CDI met 135000 km en bij flink gasgeven (+1500 toeren) stottert en snokt de wagen behoorlijk en wil niet echt op gang komen, wagen is bij mercedes uitgelezen en geeft geen fout meldingen. Er is een nieuw brandstoffilter geplaatst en ik kreeg de mededeling voorlopig door te rijen wan er zou vervuilde diesel in kunnen zitten?? Als de wagen koud staat geeft hij geen gestotter en rijdt hij normaal. Als de wagen op temperatuur komt begint het gesotter. Iemand een idee?

maart

Geplaatst door maart (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

moet met aangesloten stardiagnose wel te zien zijn tijdens een testrit als hij het stotteren heeft vermoet luchtmassa meter u hebt er wel twee--- verstuivers defekt kan ook maar zal met de star dan wel te zien zijn

maart (0), 13 jaar geleden

Breng de auto morgen opnieuw binnen en zal uw info doorgeven alvast bedankt.

maart (0), 13 jaar geleden

Probleem is opgelost, er zat een scheurtje in de plastic buis die naar luchtmeter gaat, de wagen zoog daardoor valse lucht aan, deze is vervangen en de wagen rijdt weer als een zonnnetje!

Hans4040 (300) PRO, 13 jaar geleden

Mooi zo...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.