Mercedes-Benz 407: Rembekrachtiger oude 407

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Diesel, Motorcode: 240d 72pk

Beste sleutelaars,

De bekachtiger doet het niet,

hoeveel zuigt de vacuümpomp? Bij zuigt hij maar een klein beetje.

de slang is schoon en er komt geen vettigheid uit de Vpomp

elke tip is welkom

vrgr Niels

sauspasta

Geplaatst door sauspasta (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

het klinkt stom maar als je met en slang aan de bekrachtiger zuigt mag die niet lekken als de membraam lek is of de stuurklep moet je hem vervangen, hij is niet te repareren, en als de motor loopt moet de vacuum pomp toch wel goed zuigen( duidelijk te voelen met vinger op slang.in principe kan er geen vettigheid uit de vacuumpomp komen omdat er alleen lucht van de bekrachtiger naar de pomp toe gaat wel is het mogenlijk de de hoofdremcylinder lekt en zo remolie damp via een defect membraam naar de pomp gaat
succes Marcel.

sauspasta (0), 16 jaar geleden

Bedankt Marcel, daar had ik wat aan. Zo bleek de bekrachtiger dicht na hard blazen. Er zat ook nog vacuüm op toen ik de slag los maakte.
De pomp losgemaakt en het membraan bleek gescheurd.

bedankt en groeten Niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 407 of stel zelf een nieuwe vraag.