Mercedes-Benz A-Klasse: Richtingaanwijzer hendel gaat zwaar

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Afgelopen week heb ik een A160 Ramblas lang van 2004 aangeschaft, en nu gaat de richtingaanwijzer best zwaar. Kan ik dit ergens eenvoudig smeren, door kapwerk te verwijderen rondom het stuur, en dan op het scharnierpunt bijv iets wd40 te spuiten?

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Aristoteles (0), 9 jaar geleden

Iemand hier nog een tip?

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

in zijn grootlicht stand zetten dan inspuiten met wd 40 proberen anders stuur afhalen en srs ring - vermoed toch vernieuwen
suc6

Aristoteles (0), 9 jaar geleden

Bedankt, ga het proberen. Gaat niet dramatisch zwaar maar wel net iets meer dan behoort. Laat resultaat hier weten.

Aristoteles (0), 9 jaar geleden

Inmiddels gepoogd met WD40 er tussen te komen, maar het heeft geen resultaat gehad. Je komt met de WD40 niet echt bij het scharnierpunt, hiervoor zullen de kappen er af moeten en het stuur moet dan eerst er af heb ik begrepen. Dat ga ik niet doen, het is niet echt een probleem, gaat gewoon wat zwaarder dan zou moeten, het zij zo. Toch bedankt voor de tip!

Andre.L (0), 9 jaar geleden

Komt vaker voor, ook bij andere modellen.

Aristoteles (0), 8 jaar geleden

hendel zo gelaten, op verzoek van moderator hierbij afgesloten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.