Mercedes-Benz Vito: richtingaanwijzers branden niet?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Hallo,

Ben in het bezit van een Mercedes Vito V220 CDI
Ik heb het volgende probleem.

Het knopje van de vierrichtingaanwijzer was stuk gegaan, als ik het indrukte bleef hij niet zitten sprong gewoon los. maar hij werkte wel. en mn richtingaanwijzers deden het wel.

nu heb ik een nieuwe kolom gekocht, dus het richringaanwijzer en ruitewisser schakelaar blokje, nu heb ik alles aangesloten en wou mn rierrichtingaanwijzer gebruiken maar nu werkt hij totaal niet meer, en richtingaanwijzers werken ook niet meer.

Ik heb mn relais getest met een multimeter en werken nog, alle zekeringen nagekeken maar tergeefs, mn auto staat nu al 4a5 maanden stil.

waaraan kan dit liggen ?

Met vriendelijke groet,

Harun tanriseven.

harun38

Geplaatst door harun38 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

ijn broer heeft ook een vito 'o.Deze heeft extra cruise control.Met de multiplex of canbus weet ik niet waar kop of staart is.Naar verscheidene garages bellen tot ge een zinnig antwoord krijgt is al een 1° stap omdat er tegenwoordig zoveel zwijgplicht is.(commerce).De stukken moeten misschien aangemeld worden met diagnose apparatuur naar de computer van de auto.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je de nieuwe kombischakelaar wel goed in de zekeringenkast zitten? Dit hoeft trouwens niet eerst te worden ingeleerd. Het is gewoon plug and play.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.