Mercedes-Benz Vito: Vito koude start oke (bij warme start slaat slecht aan ?)

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3

Motor start bij koude start goed maar als deze gelopen heeft en uit gezet wordt dan springt deze na lang starten aan zwarte rook tot gevolg na aan slaan verder geen probleem.Wel loopt er na het uit zetten diesel terug vanaf het filter naar de tank.

Lemster

Geplaatst door Lemster (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou beginnen met het meten van de lekhoeveelheid van de injectors. Met de zoekfunctie kan je op deze site daar meer over vinden.

RSD (0) PRO, 13 jaar geleden

jarno heeft gelijk. zou ik ook doen. verstuiverlektest doen en met mercedes star diagnosis kun je ook motorrundlauf nakijken is ook een test om verstuivers te testen. maar dan wel altijd verstuiverlektest erbij doen.

Lemster (0), 13 jaar geleden

Vito is bij de dealer geweest en er bleek inderdaad een verstuiver flink lek te zijn,deze vervangen en het probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.