Mercedes-Benz C-Klasse: richtingaanwijzerschakelaar

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: CDI 2200

ik moet de richtingaanwijzerschakelaar vervangen ,hiervoor moet de airbag en het stuurwiel eraf. Bij de nieuwe schakelaar orig. van Mercedes zit een rode blokkeerpin voor de stuurhoeksensor zoals op een papiertje erbij staat maar waar moet die in . Wie kent dat ?

Luc6672

Geplaatst door Luc6672 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Die moet in de stuurhoeksensor, zie je wel als het stuur eraf is. Er zijn bij de c-klasse wel twee systemen en je kunt maar bij een daarvan de blokkeersleutel gebruiken. Anders gewoon goed opletten dat hij niet teveel verdraaid of eventueel plakbandje op plakken. En alleen loshalen als de wielen recht staan trouwens.

Luc6672 (0) PRO, 15 jaar geleden

Is prima gelukt , bedankt voor de reactie houd eigenlijk niets speciaal in .

jhl (0) PRO, 15 jaar geleden

ik krijg er bij mij de stuurhoeksensor niet af

Luc6672 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb er gisteren nog een gedaan , twee schroeven eruit en gewoon erafhalen , klemt wel een beetje.
met plakband een beetje vastkleven om niet te verdraaien, maar is niet echt nodig , als ge de schroeven er laat insteken kan hij ook niet verdraaien .

jhl (0) PRO, 15 jaar geleden

probleem opgelost in andere topic

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.