Mercedes-Benz C 200: roest rechts onder, gat in buis? achterwielkast naar voren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Auto is in december gekeurd. auto is er goed doorheen gekomen. Auto rijdt ook prima, wil 'm niet missen. Maar....de monteur vertelde dat er van roest sprake is aan de onderkant rechts. Bij het achterwielkast naar voren zit een gat. Hij zegt dat het nog wel kan. En dat er soms een stuk tussenuit gehaald wordt en een ander stuk in gelast. Maar het kan wel wachten, zei hij. Vragen:
Zou het beter zijn, het nu te laten repareren? of toch maar wachten en bij de volgende keuring?
komt dit vaker voor en is het ernstig?
wat kunnen de ksoten van zo'n reparatie zijn?
De auto heeft nu 334.000 km gelopen, ziet er nog prima uit en is motorisch prima. Kortom, zou graag nog wat dorrijden met de auto.

Peder

Geplaatst door Peder (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 7 jaar geleden

Hoe langer je wacht, hoe groter het gat wordt...en de kosten van de reparatie.
Dit gedeelte is onderdeel van de zelfdragende carrosserie en daar wordt hij dadelijk op afgekeurd.

Peder (0), 7 jaar geleden

Dankjewel Hans4040, je hebt me eerder goed geadviseerd. Ik ga zowel in mijn garage vragen en ook bij een schadebedrijf die weleens een ander spatbord heeft geplaatst. Nogmaals dank!
Peder

Peder (0), 6 jaar geleden

Hans 4040
je hebt me altijd goed geadviseerd. Ik ga een andere auto kopen, die ik erg gunstig kan aanschaffen, helaas echter. Immers, had graag wat door gereden. Maar moederlief wil graag een stationcar, die ik van een vriend kan overnemen. Kortom, dank! Ga nu met de auto op internet voor verkoop. Hoop dat een particulier hem wil overnemen, kan er nog wat jaartjes mooi mee rijden ipv dat ie naar het `oostblok` verdwijnt. Peder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.