Mercedes-Benz C-Klasse: ruitenwisser blijft aan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

Hallo monteurs,

Ruitenwisser met sensor blijft heen en weer gaan op interval ook al staat deze volledig uit (schakelaar op 0)maar soms doet hij het ook goed , gaat na ongeveer 8 keer heen en weer pas uit.Ook blijft hij soms halverwege de ruit stilstaan.(dit is alleen tijdens interval)Dit gebeurt alleen onder het rijden.
Als de motor uit is en ik controleer hem (dus contact aan en schakelaar op interval) door op de sensor water te sproeien doet hij het normaal.
Ik dacht zelf aan de schakelaar (slecht of los contact ,waardoor als de motor loopt er bepaalde trillingen vrijkomen en zo voor contact zorgen zodat hij constant blijft wissen.)

Wie heeft er verder een idee?

mvg,John

MB elegance

Geplaatst door MB elegance (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

dat zit in je wisser motortje de afslag schakelaar is stuk.

MB elegance (0), 17 jaar geleden

Beste Nic,bedankt voor je reactie,probleem opgelost,zat in het intervalrelais.(geel)

Nu zag ik dat er 2 precies dezelfde relais (geel , hetzelfde onderdeelnummer)naast elkaar zitten,weet iemand waar die andere voor is?

mvg,John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.