Mercedes-Benz C-Klasse: ESP/BAS en remlicht schakelaar

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo allemaal,


Sinds kort ging de esp/bas lampje bij mij branden , dus ik naar de dealer maar die hadden geen tijd om mijn auto uit te lezen maar ze zeiden wel dat 9 van de 10 keer de remlicht schakeelaar de boosdoener is.Dus heb ik deze gekocht en verwisseld maar hij brandt nog steeds totdat ik de auto uit en aan zet dan is het gelijk over.Heeft er iemand hier ervaring mee want ik wil niet wachten totdat de dealer tijd heeft om de auto uit te lezen.


Alvast bedankt voor jullie reactie.

dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63

Geplaatst door dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

als de storing lamp gaat branden als je pas gaat rijden (dit is wat ik uit je verhaal begrijp tenminste)heb je een heel ander probleem waarschijnlijk zit er dan een wielsensor te zieken deze kan je niet meer doormeten op weerstand met een diagnose tester kun je ze wel op waarde controleren dus financieel gezien kun je toch beter een afspraak maken het komt bij de c klasse ook nog wel eens voor dat de stekker aansluiting op de regelunit problemen geeft probeer dit door de zwarte schuif stekker op de ABS regelunit een keer los te halen en weer vast te zetten acco pool los tien min wachten pool er weer op (alle verbruikers uit) (lampje esp gaat nu branden stuur drie maal van uitertst links naar uiterst rechts gaat ie weer uit) en kijk of je esp lampje opnieuw gaat branden als je rijd is dit het geval toch uitlezen bij dealer.

dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63 (0), 17 jaar geleden

Nic bedankt voor je snelle reactie,soms brandt hij direct bij het starten en soms onder het rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.