Mercedes-Benz C 180 2011: Schommelend toerental / ratelende motor / witte rook

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 88

Hallo allemaal,

Mijn Mercedes c180 w204 heeft het vandaag begeven... de wagen heeft 160 000 km en ben vanmiddag met warme motor weggereden van de winkel. Nog geen 200m verder aan 50km/h begon mij. Rpm te schommelen tussen 600 en 1300. Achteraan witte rook en de motor maakte een ratelend geluid. Heb hem aan de kant gezet en afgelegd. 2 min later terug proberen te starten. Dat ging goed op stationair voor 3 seconden en dan ging hij weer ratelen en raar doen... eens thuis afgezet door de pechdiensten heb ik de turbo eens bezien. Helemaal aangeslagen van de olie. Na verder onderzoek vond ik ook olie in de uitlaatcollector. Nu ga in morgen proberen de collector er af te halen om te kijken of het misschien van 1 cilinder komt :-(. Iemand ervaring hiermee ?

Toussi

Geplaatst door Toussi (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.