Mercedes-Benz S-Klasse: Sierlijsten in raamrubber achterruit (w126)

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: 500se (5L)

Hallo,
ik heb het raamrubber van de achterruit van mij W126 500se (1981) vervangen omdat ik door verstaffing van het oude rubber de bekende lekkage in de kofferruimte had.
Nu heb ik echter een probleem: Ik krijg met geen mogelijkheid de sierlijsten er weer in.
Ik las al elders op her forum dat je deze er voor de montage in de auto reeds in moet zetten, maar misschien dat iemand van jullie een idee of uitsluitsel heeft.

Bij voorbaat dank

mvg
Richard Klein

RichardKlein

Geplaatst door RichardKlein (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

moet je van te voren er in doen anders kryg je dat niet gemaakt.succes martin

RichardKlein (0), 17 jaar geleden

ok,
bedankt voor je advies. Ik zal het raam en de rubber er eerst weer uit halen en dan de sierijsten monteren voor de montage.

Mvg
Richard

tinuske (0), 17 jaar geleden

lastige ruitjes let op als je de ruit onder in de sponning laat zakken floepen? de lijsten eruit als je boven bij de ronding komt.ga als volgt te werk leg de ruit incl. lijsten die in de rubber zitten OP de sponning.friemel? onder je rubber over de sponningen trek aan de draad gelijkmatig links en rechts je rubber verder op.van te voren een beetje zeepsop erop glijd het beter.later de ruit even op de plek kloppen. veel PLEZIER ahum

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.