Mercedes-Benz 300SL24V Autom.: Slecht optrekken bij warme motor

Bouwjaar: 1992

Sinds kort trekt auto slecht op tot ±2500 toeren, het gaat traag en schokkend; soms ook onrustig stationair. Deze problemen alleen bij warme motor; koud trekt hij prima. Bij hogere toerentallen ook geen problemen.
Garage heeft bougies, bougiekabels, verdeelkap en "spin" al vervangen. Diagnose apparatuur geeft geen storing aan. Garage weet niet meer wat te doen. Graag jullie ideeën.

QRCY

Geplaatst door QRCY , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

Autobedrijf Luik B.V. PRO, 18 jaar geleden

Het ligt niet altijd aan de spin zelf vaak aan de inwendige druk, aan de achterkant van de spin zit een zwart kast je met een 2 polige stekker. Deze regeld de druk in de "spin". Draai dit kastje er maar af, dan zie je een koper schroeje die draai je eruit, daar achter zit een inbus deze moet je een kwart slag indraaien, let op niet meer dan een kwart slag! En monteer hem dan maar weer let op de twee o-ringetjes die willen nog wel eens weg vallen. Veel succes

QRCY, 18 jaar geleden

Van de week bovenstaande suggestie door garage laten proberen en auto opnieuw na laten kijken door andere garage; helaas nog steeds niet beter. Als jullie nog nieuwe suggesties hebben: heel graag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.