Mercedes-Benz Vaneo: Slecht starten ietwat stil gestaan te hebben, valt ook stil op r

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 170 cdi

Deze start moeilijk na een ietwat langere stilstand. Na een uur of 2 moet je al 2 minuten proberen te stareten eer ie aanslaat. Is duidelijk dat de diesel ergens afloopt. Je ziet trouwens luchtbellen in de leiding.
Zou het eventueel de opvoerpomp aan de motor kunnen zijn? Heb ook al gehoord dat er in de dieseltank een opvoerpomp zou zitten.

Ronnnn10451

Geplaatst door Ronnnn10451 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vaneo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

Begin met de leiding bovenop de mazoutfilter te vervangen. Enkel bij mercedes te krijgen!!!
Maar het zal waarschijnlijk een injector zijn die defekt is !!! Is een algemeen gekende ziekte bij de CDI in de Vito. Kost 800 euro per stuk. Veel moed.

Je test ze het best door een voor een de terugloopleiding" te verwijderen en dan starten je zal dan zien welke defekt is.

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Een Injector kost nog geen 500 euro maar is toch heel veel geld maar je kan beginnen met je brandstof filter te controleren en kijk dan heeeeel goed naar het O-ringetje onder de aansluiting op je filter als hier maar iets aan mankeerd loopt de diesel al al terug naar de tank
En slecht starten is het gevolg
M vr Gr Dirk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vaneo of stel zelf een nieuwe vraag.