Mercedes-Benz 0: slecht/niet starten mercedes 190 2.5 16V

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5 16V

Heb een probleem mijn wagen start heel erg slecht en soms zelfs niet en dit is vooral als de moter dan ook koud is! als ik hem eenmaal gestart heb en weg wil rijden houd hij in en kan ik niet boven de 2000 toeren uitkomen, omdat hij anders gaat stotteren(schokken) Had hem naar garage gebracht en die hebben het een en ander vervangen.
zoals:
- lamdasonde
- router
- verdelerkap
- bobine
- kleppengestelt
- injectoren schongemaakt

Ze zijden dat hij verzoop bij het starten krijgt te veel benzine ineens daarom start en loopt ie slecht.
Nu denken zij dat het aan me brandstofverdeler (spinnenkop) ligt, dat er een verkeerde op zit.
het bosch nummer van de gene die er nu op zit is: 457632536 en ze zeggen dat het bosch nummer: 0438101036 moet zijn. en het bosch nummer van het zwarte blokje wat er aan de zijkant opgeschroeft zit is: 243702003 en 367. Als hij idd verkeerd mocht zijn en het de 0438101036 moet zijn maakt het dan uit als het eindcijfer6 een 7 is? Zou ook iemand zij dan kunnen vertellen waar die 457632536 van is!
Hoop dat iemand mij wat wijzer kan maken!

Alvast bedankt!
Mvg,
Nick

weerwolf

Geplaatst door weerwolf (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

die nummers zeggen me niet zo veel belangrijker is heeft de motor met deze spinnekop wel goed gelopen ?? zo ja gooi het geleuter over nummers dan overboord en controleer de volgende dingen: staat er steeds als motor uit staat brandstof onder de luchtklep dan is je naald/houder lek/versleten . De rubber balg aan de onderzijde spinnekop controleren op scheuren (Valse lucht staat dan veel te arm). De weerstandbanen van gaskleppositiesensor controleren op onderbrekingen tijdens het bewegen van de luchtschuif (OHM meter)controleren op lekkende verstuivers /naalden na afzetten motor . Verder nog de rubber slangen aan de stationair omloop luchtklep. en de brandstof druk tijdens starten +/- 4 bar

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Kleppen gesteld?
Deze motor heeft toch hydraulische klepstoters ?

mvg,
Hans.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

heeft twee varianten 1 met hydro stoters en eerste serie zonder is motorcode afhankelijk

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Oke, bedankt.

mvg,
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.