Mercedes-Benz 0: slk 230 kompressor m111.447 oude type motor

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 111

in warm loop fase stotert de auto.
als je rustig optrekt houd hij ligt in net het gevoel al of je rustig rijd in en te hoge versnelling en dan begint te haperen doordat hij het bijna niet meer trekt.
in loopt met warme motor heel ligt te schudden.
wel bij vermelden de auto heeft geen kats meer.(open pijp).
-auto uitgelezen geen fout code.
-luchmassameter pas vernieuwd.
-brandstof filter vernieuwd.
-alle facuuem leidingen gecontroleerd.
-gasklep huis gereinigd en opnieuw ingeleerd.
-klep bij me luchtfilter opnieuw ingeleerd en gereinigd.
-nieuwe bougi,s geplaatst.
-nieuwe bobine stekkers geplaatst.


mvg dennis k

dennik

Geplaatst door dennik (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

ik denk dat je nokas versteller zijn werk niet meer doet, kijk eens of er olie in de leiding zit die op de versteller zit.

marc

frans49 (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij een 111 moter wordt bij de koudstart (bij automaat types ) het schakeltoerental op 3000 tr gebracht de eerste keren na een koudstart . Dit is een programatie in de stuurdoos om de Kat sneller te kunnen opwarmen en deze te beschermen . Bij jou wagen heeft dit blijkbaar niet veel uitgehaald ,want de kat is reeds verwijderd . Dus ik denk dat er niet veel mankeerd aan je wagen , maar ik heb dit zelf ook al ondervonden bij eenzelfde type wagen en ik vond het ook storend en ben het dan gaan nazien en kwam tot het bovenvermelde resultaat . suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.