Mercedes-Benz Slk-Roadster: slk dak loopt tegen hoedenplank bij openen en sluiten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200

Goedemorgen,

Bij het openen en sluiten van het dak van de slk 170 gaat het dak prima open.. Alleen wanneer hij langs de hoedenplank ( deel met de flappen die omklappen)
moet loopt hij er met de voorkant van het dak tegenaan en blijft dus steken.. Meerdere slk`s bekeken en daar gaat de hoedenplank veel verder naar voren..
Ook komen de flappen nu tegen de rolbeugels.. Auto heeft geen schade gehad.. Iemand enig idee hoe men dit kan afstellen?

mvg

Alfred265

Geplaatst door Alfred265 PRO , lid sinds 17 jaar geleden

1 Reactie

Alfred265 PRO, 11 jaar geleden

Geen kabels of wat dan ook afstellen. Probleem verholpen.. Scharnieren licht verbogen en deze weer terug geplaatst naar originele plek en beide kabeltjes van de flappen vervangen en nu werkt het dat weer probleemloos. Was iets zoekwerk maar is nu weer 100 Procent!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.