Mercedes-Benz Slk-Roadster: slk dak loopt tegen hoedenplank bij openen en sluiten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200

Goedemorgen,

Bij het openen en sluiten van het dak van de slk 170 gaat het dak prima open.. Alleen wanneer hij langs de hoedenplank ( deel met de flappen die omklappen)
moet loopt hij er met de voorkant van het dak tegenaan en blijft dus steken.. Meerdere slk`s bekeken en daar gaat de hoedenplank veel verder naar voren..
Ook komen de flappen nu tegen de rolbeugels.. Auto heeft geen schade gehad.. Iemand enig idee hoe men dit kan afstellen?

mvg

Alfred265

Geplaatst door Alfred265 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Alfred265 (0) PRO, 12 jaar geleden

Geen kabels of wat dan ook afstellen. Probleem verholpen.. Scharnieren licht verbogen en deze weer terug geplaatst naar originele plek en beide kabeltjes van de flappen vervangen en nu werkt het dat weer probleemloos. Was iets zoekwerk maar is nu weer 100 Procent!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.