Mercedes-Benz C klasse W204: Spiegelkap afnemen, motorprobleem

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Ik heb een tweedehands mercedes gekocht met 2 problemen:
Linker spiegel, led pinker is stuk.
Bij het optrekken stottert of beter trilt de motor even tussen de 1800 en 2300 rpm. Als je bij een koude motor wat met het gas speelt kan je soms ook een onregelmatig draaiende motor veroorzaken. Dit doet hij niet altijd. Bij het optrekken gebeurthet soms dat de motor even wat vermogen lijkt te missen en daarna er als een speer vandoor gaat. Ook niet altijd.
Het is een automaat.

Voor de spiegel, heb een wisselstuk bij mercedes gehaald en zou die er graag zelf inzetten. Hiervoor moet de spiegelkap eraf om de lichtmodule eruit te pakken, die is met een kleine schroef vastgezet. Alleen, hoe krijg ik de spiegelkap eraf zonder beschadigingen. De auto is verder erg netjes en ben er zeer tevreden van.

luk vdv

Geplaatst door luk vdv (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Geen garantie? Want daar valt dat motor-probleem onder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.