Mercedes-Benz E-Klasse: Spontaan aangaan ruitenwisser Mercedes W124.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: E200

Hallo,

Ik zit met het volgende probleem: Het spontaan aangaan van mijn ruitenwisser.
De ene keer gaat hij een keertje op en neer en effe later weer. Soms blijft hij gewoon aan een stuk doorgaan. Als ik de schakelaar dan aan en uitzet dan stopt het, de ene keer voor een paar seconde, soms langere tijd. Opvallend is dat als het probleem zich niet meteen voordoet onder het rijden, het vaker ontstaat nadat ik richting heb aangegeven. Maar zoals gezegd doet hij het meestal ook zonder dat ik aan de richting/regenschakelaar kom.

Nou heb ik al elders op problemcar gelezen dat dit aan het relais ligt, maar alvorens dit te vervangen/evt. maken wil ik jullie vragen hoe jullie erover denken. Relais of zal het toch aan de schakelaar liggen en wat moet of kan ik in dat laatste geval doen?

Vriendelijke groet en bij voorbaat dank.

Mercedes E-klasse W124

Geplaatst door Mercedes E-klasse W124 , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

Harry4233 PRO, 14 jaar geleden

relais uitwisselen, maar mijn ervaring is dat het door de stuurschakelaar komt deze is simpel te vervangen door een andere

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.