Mercedes-Benz E-Klasse: Spontaan beslaan van de ramen bij regen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Bij nat weer heb ik last van beslaan van de ramen. Niet constant maar op de meest vreemde momenten. Sta bijvoorbeeld voor stoplicht en ineens binnen 10 seconden zitten de ramen potdicht. Als ik dan de snelle ontwaseming gebruik is het ook zo weer schoon. Maar het gebeurt ook op de snelweg. Dan is het lastig als je 10 seconden niets ziet. Ik voel op de bodem van de auto geen vocht en de interieurfilters zijn droog. Als er een kachelslang lek zou zijn dan moet de snelle ontwaseming ook problemen geven. Dit is hete lucht. Wie weet de oplossing??
Alsvast bedankt,... Rene

Rene62

Geplaatst door Rene62 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

pollenfilter vies en nat. vervangen en kyken of afwateringskanalen open zyn. weet zo niet waar ie by dit type zit

wilko (0), 16 jaar geleden

ik heb dat ook gehad en bij mij was het dat er bij de achterruit onder de sierleist 2 klemmen los zatten (weg gerot) en liep het water in het binnen scherm

er kan ook water in de portieren staan ben ik ook al tegen gekomen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.