Mercedes-Benz 412: Sprintshift versnellingsbak

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: CDI

Hallo, is er ook iemand die een reparatie brochure ter beschikking heeft van een Sprintshift versnellings bak die in de Sprinter ligt modeljaar 2005 ?

Evt in PDF formaat of per fax ?

Alvast bedankt

Groet Jan227

Jan227

Geplaatst door Jan227 (5) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Nog achter gekomen ?

Jan227 (5) PRO, 14 jaar geleden

Hallo, via Problemcar geen reakties gehad, maar via een kennis een handleiding gekregen van de handgeschakelde versie, deze komt grotendeels overeen met de sprintshift .

Groet Jan227

ReneFcG (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb zo geen handleiding voor je, maar denk dat ik je probleem wel op kan lossen als je deze tenminste even door laat schemeren. Groeten rene

Jan227 (5) PRO, 14 jaar geleden

Hallo Rene,

Er zat een defekte synchromesh in de versnellingsbak. Het is vrij lastig om de synchromesh en de schakelmof samen te voegen , maar via de reparatiebrochure er achter gekomen dat er speciaal gereedschap voor is, mbv dit speciaal gereedschap is het goed te doen , ook het weer samen voegen van het versn bak huis en de assen.

In ieder geval bedankt voor je reaktie

Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.