Mercedes-Benz C-Klasse: Start moelijk bij koude motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo kan iemand mij helpen met het volgende probleem,Als ik mijn auto start met koude motor loopt hij erg onrustig en slaat soms af met warme motor geeft dit geen problemen,heb hem laten uitlezen maar geeft geen foutmeldingen, heb bougies vervangen en een aantal slangen vervangen waar eventueel valse lucht kon zuigen dat heeft niks geholpen en de oude bougies zijn roet zwart van kleur kan iemand mijn hier mee helpen.

djonny

Geplaatst door djonny (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cornhollio (0) PRO, 13 jaar geleden

wat voor olie zit erin en hoelang zit die eral in

djonny (0), 13 jaar geleden

Hoi Corne
Bedankt voor je reactie. Ik heb voor 2 week terug de olie nog laten ververssen. Er zit geen verschil in met ervoor en erna.
Hoezo?? Denk je dat het er iets mee te maken heeft?
Groeten Jonny

cornhollio (0) PRO, 13 jaar geleden

het had ermee temaken kunnen hebben maar is in dit geval niet zo. als olie koud is is het dikker dan warme olie maar dat heb jij niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.