Mercedes-Benz Sl-Klasse: Start niet na 300 km gereden te hebben.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5

Onze help-desk kreeg de volgende vraag voorgelegd. Wij vermoeden zelf een probleem met de P of N schakeling die niet wordt vrijgegeven, maar wie zou deze meneer verder kunnen helpen?


Verstuurd vanaf mijn iPad hierbij vraag ik u vriendelijk om mee te denken wat betreft startproblemen bij warme moter na ongeveer 300 kilometer gereden te hebben en de de moter dan afzet hij totaal niets meer doet , na dat ik de moterkap even los laat staan en er enige afkoeling plaats vindt hoor je weer dat er contact is en slaat hij weer aan . Het gaat om een mercedus 350sl bj 2003 . Bij voorbaat dank voor het eventuele meedenken groeten H.slijkhuis arnhem.=

PS het is een automaat.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Dus als ik het goed begrijp gaat de motor niet eens rond op moment van storing? Anders eens met de reservesleutel geproberen of de zelfde klacht optreedt. En eens uitlezen, met bij voorkeur een STAR, als de andere sleutel niet helpt.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

En misschien eens wegzetten in de N samen met de parkeerrem, kijken of dat dat verschil maakt.

S65 AMG (0) PRO, 9 jaar geleden

Uitgelezen ?

Siem Bijman (140) PRO, 9 jaar geleden

De auto was uitgelezen maar de melding die ik kreeg te horen was dat de ECU niet te bereiken zou zijn...
Is wat vaag en ik heb hem gevraagd hier zelf even te reageren,

Siem

jan5047 (0) PRO, 9 jaar geleden

Start motor? is er gemeten op aansturing startmotor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.