Mercedes-Benz 200: Startmotor of ....................................

Bouwjaar: 1990

Soms start de auto niet, spanning genoeg maar startmotor draait niet. Volgens Pechhulp (van Centraal beheer) is de startmotor kapot. Auto aangeduwd en hij loopt. Naar de garage gebracht en plots start de auto maandag ochtend weer , alles doorgemeten maar kunnen niets vinden. Volgens garage kan het de startmotor zijn maar dat weten ze niet zeker.
Wie heeft ook wel eens zoiets meegemaakt. Om nu een nieuwe/geresiveerde startmotor te kopen van 250 eurie ex btw vind ik een beetje zonde als dit niet de oorzaak is

peva

Geplaatst door peva (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kabelboom naar de starter inspecteren op breuk

Hans4040 (355) PRO, 19 jaar geleden

alarm/startonderbreker/contactslot?

peva (0), 19 jaar geleden

is een defecte startmotor uitgesloten?

Hans4040 (355) PRO, 19 jaar geleden

Nee,niet uitgesloten.
Maar je kunt hem wel testen.
Op het relay wat op de startmotor zit , kan je de twee aansluitingen ( 13mm moeren) met elkaar doorverbinden , dan moet de startmotor gaan draaien (schrik niet , want je verwacht het niet).
Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding.

http://img222.exs.cx/img222/3148/starter..." border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.