Mercedes-Benz 230: Startproblemen

Bouwjaar: 1964, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2300 cc

Ik heb startproblemen met mijn mercedes 230 SL pagode type 113, nl. motor start in 1 keer maar als ik het gaspedaal indruk slaat de motor af of als ik hem naar 2000 of 3000 toeren druk en gaspedaal weer loslaat komt toerental op 0 dan slaat motor ook af, maar breng ik hem langzaam naar 2000 toeren en even vasthoud tot motor warm is ca. 60 gr. slaat motor niet meer af en kan ik wegrijden, maar als hij toch weer afslaat dan krijg ik hem helemaal niet meer aan de praat en moet ik echt wachten tot de temp. weer helemaal op 0 staat.
Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen of wie weet een goede MB Oldtimer garage die dit probleem kent en weet op te lossen.

dewirey

Geplaatst door dewirey (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 230? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vraagje (0), 16 jaar geleden

co gehalte ???

marcel7031 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is het niet een injectiemotor? Er zijn heus wel veel Mercedes oldtimer specialisten te vinden hoor, even googelen.

dewirey (0), 16 jaar geleden

het is inderdaad een mechanische injectiemotor, ik ben hiervoor al meerdere keren naar een mb garage geweest maar zij hebben het ook niet kunnen vinden. Ik wacht met spanning
vast bedankt
Frank

marcel7031 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dus geen temperatuurcompensatieklep defect e.d? K-jetronic of nog ouder (kugelfischer?)
Benader anders een Duits bedrijf. al eens google?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 230 of stel zelf een nieuwe vraag.